Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 20 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 228.599.361,20 lei, pentru 20 de unităţi administrativ-teritoriale, anunţă instituţia joi într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea unor străzi şi drumuri de interes local, construirea de poduri, înfiinţarea unor reţele de canalizare şi construirea unor branşamente la reţelele de canalizare existente.

„Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii «Anghel Saligny», se ridică la 279, în valoare totală de 2.846.803.439,87 de lei”, a precizat ministrul Dezvoltării, potrivit comunicatului de presă al MDLPA

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.