Ministerul Dezvoltării anunţă că a virat 2,3 milioane de lei pentru 52 de investiţii prin PNRR, astfel că suma virată pentru investiţii finanţate prin Plan până în prezent depăşeşte 135 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) arată, într-un comunicat de presă de joi, că a virat suma de 2.354.469,01 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 52 de obiective de investiţii realizate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

”Am decontat aceste sume pentru proiecte aflate în implementare în cadrul Componentei 10 – Fondul Local, pentru reabilitarea unor clădiri publice, pentru realizarea unor piste de biciclete, precum şi pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde. După finalizarea acestor obiective, vom putea spune că am contribuit toţi la construcţia unui viitor verde, în care vom beneficia de un mediu mai curat, cu emisii scăzute de gaze cu efect de seră”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veştea.

Până în prezent, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a decontat facturi în valoare de 135.548.968,03 de lei pentru 1.568 de obiective realizate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.