Mii de bunuri, printre care baterii externe, căşti audio, aspirator auto, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite într-un container sosit din China în Portul Constanţa, valoarea mărfurilor depăşind 2,4 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autoritatea Vamală Română a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că inspectorii vamali din cadrul B.V.F. Constanţa – Direcţia Regională Vamală Bucureşti,  au reţinut în urma controlului efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina, un număr de 13.988 bucăţi diverse bunuri (baterii externe, invertor auto, căşti audio, aspirator auto, aparate polish auto, frigider cosmetic) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca ”Baseus’’.
 
Valoarea mărfurilor respective, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale, este de aproximativ 2.416.700 lei.
 
Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamali în vederea trimiterii spre expertizare, iar  la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.