Mihaela Bîtu va deveni noul director general al ING Bank România, începând cu 3 iulie, a anunţat joi banca într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numirea vine după un mandat de şapte ani al lui Michal Szczurek, care va prelua conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

Mihaela Bîtu s-a alăturat echipei ING România la scurt timp după înfiinţarea companiei, în urmă cu 25 de ani.

Cu o bogată experienţă multi-disciplinară în domeniul bancar, atât pe piaţa din România, cât şi peste graniţe, ocupă în prezent funcţia de Head of Wholesale Banking şi director general adjunct. Din luna mai 2018, Mihaela Bîtu este şi membru al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor.

"Istoria noastră de 25 de ani este o dovadă clară a angajamentului pe termen lung al grupului ING în România şi ne propunem să sprijinim pe mai departe dezvoltarea mediului de afaceri românesc prin serviciile oferite, prin conduita în afaceri şi prin spiritul inovativ", afirmă Mihaela Bîtu, ING Bank România.

ING sărbătoreşte 25 de ani de activitate pe piaţa din România. În prezent, ocupă al şaselea loc în topul băncilor locale, cu o cotă de piaţă, cu puţin peste 10% şi o creştere organică în tot acest timp. Numărul de clienţi individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.