Microsoft Store are o nouă versiune web, după ce compania americană a schimbat codul şi a creat un design nou pentru acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua versiune web a magazinului Microsoft Store se doreşte a fi soluţia oficială pentru căutarea şi descoperirea aplicaţiilor de Windows şi a jocurilor de Xbox.

La fel ca în cazul magazinelor rivale de aplicaţii, Play Store şi App Store, Microsoft Store va redirecţiona utilizatorii către aplicaţia de Windows 10, respectiv Windows 11 pentru instalarea aplicaţiilor.

Microsoft a înlocuit vechiul cod React, care era depăşit, cu o combinaţie modernă de cod Shoelace, Lit, Vite şi C# ASPNET.

Interfaţa grafică a fost şi ea împrospătată, în ideea facilitării descoperirii aplicaţiilor noi, conform companiei americane.

Anul viitor, Microsoft este aşteptată lanseze şi un magazin mobil pentru jocurile de Xbox, care să includă, de asemenea, o interfaţă web.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.