Metrorex a anunţat, luni, că a fost publicat în platforma SICAP, anunţul de participare pentru achiziţia de servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru Magistrala 5, contract estimat la 70 milioane lei (14,8 milioane euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul vizează procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, secţiunea Eroilor (PS Operă) – Piaţa Iancului.

Compania a anunţat că se va aplica procedura de licitaţie restrânsă, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 august. Durata estimată pentru executarea contractului este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia.

Proiectul este finanţat din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Secţiunea Eroilor – Piaţa Iancului aferentă Magistralei 5 de metrou va avea 4,5 kilometri şi 6 staţii respectiv Haşdeu, Cişmigiu, Universitate, Calea Moşilor, Traian, Piaţa Iancului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.