Dezvoltatorul Metropolitan Residence a anunţat miercuri că va dezvolta Crown Towers, un nou proiect pe segmentul ultra-premium, cu 230 apartamente, şi are în vedere un concept de mixt–use, pe terenul din zona Herăstrău urmând a construi atât locuinţe, cât şi spaţii de birouri, retail şi un centru de agrement.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investiţia se ridică la suma de 100 de milioane de euro, iar proiectul va fi realizat în două etape.

”Clienţii sunt tot mai bine informaţi pe acest segment high-end şi au aşteptări tot mai mari, cerinţe mai sofisticate. Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viaţă cosmopolit pe care şi-l doresc, atât prin locaţie, cât şi prin design şi prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza la maximum apartamentele şi punându-le la dispoziţie un sistem smart home care va schimba complet modul de interacţiune cu spaţiul de locuit”, afirmă Silviu Grigorescu, general manager Metropolitan Residence.

Crown Towers va fi construit în două faze şi va avea un număr total de aproximativ 230 de apartamente, dar şi spaţii adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness şi piscină, pe o suprafaţă totală de aproximativ 10.000 mp.

În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 90 şi 650 mp şi un corp de clădire cu spaţii de birouri, care vor avea în total o suprafaţă de 4.530 mp. Prima fază se estimează că va fi finalizată până la sfârşitul anului 2021.

În cea de-a doua etapă a proiectului, se vor construi apartamente şi birouri, dar şi un centru de agrement, cu Spa, piscină şi sală de fitness.

Printre facilităţile high-end ale viitoarelor apartamente se numără posibilitatea de a personaliza compartimentările interioare şi sistemul smart integrat, prin care cumpărătorii vor putea să-şi controleze locuinţa.

Proiectul este realizat de biroul de arhitectură Bărsan&Partners.

Metropolitan Residence este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari cu capital 100% românesc. Începând de la debutul pe piaţa imobiliară din anul 2010, a dezvoltat  17 ansambluri rezidenţiale care însumează peste 3.000 apartamente. Valoarea investiţiilor depăşeşte 200 de milioane de euro până în prezent, iar în viitor urmează alte investiţii majore pe o suprafaţă de 300.000 de mp în zona de nord a Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.