MetLife, una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume, a anunţat marţi investiţii de 500 de milioane de dolari, până în 2030, din care un sfert vor fi alocate în acţiuni de protecţie a mediului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Raportul de Sustenabilitate 2020 lansat de MetLife la sfârşitul lunii Iunie subliniază angajamentul pentru dezvoltare şi incluziune socială prin investiţii în valoare de 500 de milioane de dolari, până în 2030. 25% din aceste fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului, iar în paralel, MetLife are ca obiectiv să creeze contextul prin care poate oferi stabilitate financiară persoanelor defavorizate, afectate de inegalităţile de gen şi rasă, care locuiesc în comunităţi cu venituri mici. Raportul evidenţiază angajamentul MetLife de a face acţiuni concrete pentru dezvoltarea şi menţinerea principiilor de diversitate, echitate şi incluziune atât în societate, cât şi la locul de muncă", arată compania.

Ca parte din cele 11 noi obiective de mediu ale companiei, MetLife s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu încă 30%, în perioada 2019 - 2030 şi să iniţieze, până în 2030, noi investiţii ecologice de 20 miliarde dolari, în energie regenerabilă, clădiri certificate LEED şi obligaţiuni verzi. Operaţiunile MetLife sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2016, iar investiţiile sale în ecologie depăşesc acum 28,7 miliarde de dolari şi includ proiecte imobiliare eficiente din punct de vedere energetic şi proiecte de energie regenerabilă.

La nivel global, la sfârşitul anului 2020, femeile reprezentau 52% din forţa de muncă a MetLife, 33% din consiliul director, 30% din consiliul executiv şi 42% din manageri.

„În calitate de asigurător cu acoperire globală şi de companie orientată spre acţiune, ne străduim să creăm un viitor mai sigur şi mai durabil”, a declarat Michel Khalaf, preşedintele şi CEO MetLife.

Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea.

În anul 2020, MetLife şi Fundaţia MetLife au oferit mai mult de un sfert de miliard de dolari pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să facă faţă impactului COVID-19. MetLife şi MetLife Investment Management au susţinut creşterea numărului de locuri de de muncă, generarea de venituri şi stabilitatea financiară prin investiţii de 659,6 miliarde de dolari în active totale administrate pentru clienţi.

Fundaţia MetLife a investit suplimentar anul trecut 5 milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, pentru a promova oportunităţile de educaţie, carieră şi antreprenoriat pentru persoanele de origine afro-americană. Totodată, au fost susţinute iniţiativele de echitate rasială printr-o investiţie de 10 milioane de dolari în contribuţii anuale existente, pentru a sprijini diversitatea şi incluziunea în cadrul comunităţilor în care activează.

MetLife a lansat un Cadru de Finanţare Durabilă pentru a avea în continuare un focus al  priorităţilor de investiţii şi afaceri şi a emis un acord de finanţare ecologică de 750 de milioane de dolari, securizând prima notă susţinută de acordul de finanţare verde a industriei de asigurări din SUA.

„Considerăm că sustenabilitatea este un pilon fundamental în strategia noastră de afaceri şi ne motivează în activităţile realizate în cadrul operaţiunilor noastre”, a declarat Jon Richter, chief sustainability Officer al MetLife. „

MetLife, Inc., prin filialele şi filialele sale, este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuităţi, beneficii pentru angajaţi. Fondată în 1868, MetLife are operaţiuni în peste 40 de pieţe la nivel global şi deţine poziţii de conducere în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc. În România, Metropolitan Life are peste 22 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Peste 2,5 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.