Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, va bloca angajările şi va continua restructurarea, pe fondul unei situaţii macroeconomice incerte, a informat joi Bloomberg News, citând o comunicare a directorului general Mark Zuckerberg cu angajaţii, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe companii de tehnologie au fost forţate să reducă numărul de angajaţi în ultimele luni, deoarece promotorii reduc cheltuielile pentru a se pregăti pentru o recesiune aşteptată.

”Speram că economia se va fi stabilizat mai clar până acum, dar din ceea ce vedem încă nu pare să fie aşa, aşa că vrem să planificăm oarecum conservator”, le-a spus Zuckerberg angajaţilor, în timpul unei sesiuni săptămânale de întrebări şi răspunsuri, potrivit Bloomberg.

Compania de social media a redus planurile de a angaja ingineri cu cel puţin 30% în acest an, a relatat Reuters în iunie.

Zuckerberg a mai spus joi că Meta va reduce bugetele pentru majoritatea echipelor şi că echipele individuale vor trebui să rezolve cum să gestioneze modificările aduse numărului de angajaţi, se mai arată în articol.

Meta nu a răspuns imediat, joi, unei solicitări a Reuters pentru comentarii.

Compania a confirmat blocarea angajărilor în termeni largi, în luna mai, dar cifrele exacte nu au fost publicate anterior.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.