Hotelul InterContinental din Bucureşti a transmis, joi seară, un mesaj de dragoste, în aceste momente dificile pentru industria hotelieră. ”Trimitem dragostea tuturor oaspeţilor, fanilor, clienţilor şi colegilor noştri din România şi din întreaga lume”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanţii Hotelului. Luminile mai multor camere au fost aprinse pentru a forma o inimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În aceste momente dificile pentru industria ospitalităţii şi pentru omenire, ne trimitem dragostea tuturor oaspeţilor, fanilor, clienţilor şi colegilor noştri din România şi din întreaga lume. În această seară, hotelurile IHG din toată Europa îşi transmit dragostea tuturor şi tuturor eroilor necunoscuţi care luptă pentru a salva vieţi”, este mesajul de pe pagina Hotelului InterContinental.

Şi Universitatea din Bucureşti a postat o fotografie cu Hotelul InterContinental, alături de mesajul:  ”Doza de optimism a serii vine din vecini, de la InterContinental, şi nu mai are nevoie de nicio altă descriere”.

Industria hotelieră este una dintre cele mai afectate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.