MedLife a anunţat luni că îşi majorează cu 10% pachetul de acţiuni la Centrul Medical Panduri şi devine astfel acţionar unic. Pachetul majoritar de 90% a fost preluat de către MedLife în urmă cu 5 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă majorarea participaţiei cu 10% din acţiunile Centrului Medical Panduri şi în felul acesta marchează achiziţionarea integrală a pachetului de acţiuni. Pachetul majoritar de 90% a fost preluat de către MedLife în urmă cu 5 ani, iar acum se întregeşte achiziţia până la 100%”, a informat grupul.

Centrul Medical Panduri, cu o activitate de peste 14 ani pe piaţa de servicii medicale, are în componenţă două clinici şi un laborator central dotate cu echipament medical de ultimă generaţie, oferind pacienţilor o gamă diversificată de investigaţii clinice şi paraclinice, realizate de către o echipă de specialişti.

MedLife este brandul cu cea mai mare expertiză pe zona de achiziţii în domeniul medical din România, grupul având un un portofoliu de 31 de companii achiziţionate, business-uri de servicii medicale şi pharma.

Cea mai recentă achiziţie a fost anunţată în luna martie, Medica Sibiu.

Profitul Grupului MedLife a crescut în primul trimestru de aproape şase ori, la 36,1 milioane lei, de la 6,42 milioane lei în primul trimestru din 2020, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 28%, la 337,76 milioane lei, de la 264,16 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sistemul Medical MedLife a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.