MedLife a anunţat marţi inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Târgu Mureş, în urma unei investiţii de 2 milioane euro. Noua unitate multidisciplinară are 16 specialităţi medicale şi chirurgicale pentru consultaţii, investigaţii şi intervenţii chirurgicale minore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai nouă hyperclinică MedLife se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de mp.

În prezent, MedLife este operatorul cu cea mai extinsă reţea din România, desfăşurându-şi activitatea în peste 230 de clinici, hyperclinici şi centre medicale la nivel naţional.

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, reconfirmă planurile de extindere teritorială prin inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Târgu Mureş. Noua unitate multidisciplinară pune la dispoziţia pacienţilor din centrul şi nordul ţării 16 specialităţi medicale şi chirurgicale pentru consultaţii, investigaţii şi intervenţii chirurgicale minore, asigurând un circuit integrat de investigare, diagnosticare şi tratament. Hyperclinica MedLife Târgu Mureş se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de mp şi cuprinde 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistică utilat cu RMN şi alte echipamente medicale, o sală de mici intervenţii chirurgicale şi o sală de investigaţii”, anunţă MedLife.

Investiţia pentru deschiderea acestei unităţi se ridică la 2 milioane euro.

“Continuăm consolidarea reţelei MedLife în oraşele medii şi mari şi ne bucurăm că putem oferi locuitorilor din centrul şi nordul ţării acces facil la servicii medicale integrate, la standarde europene, în noua Hyperclincă din Târgu Mureş. În acest moment, ne mândrim cu cea mai extinsă reţea de clinici şi centre medicale proprii din ţară, MedLife fiind prezentă în peste 25 de oraşe, iar obiectivul nostru este să continuăm sistematic acest proces de consolidare. De altfel, în prezent, orice pacient poate ajunge într-o unitate MedLife în aproximativ o oră de mers cu maşina, indiferent de zona în care se află, ceea ce reprezintă un avantaj extrem de important în facilitatea accesului la servicii medicale de calitate”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife Group.

Echipa multidisciplinară din cadrul Hyperclinicii MedLife Târgu Mureş este alcătuită din peste 36 de medici cu experienţă, care acoperă un spectru larg de specialităţi medicale şi chirurgicale. Printre specialităţile medicale disponibile în Hyperclinica MedLife Târgu Mureş se numără: medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, endocrinologie, dermatovenerologie, dermatocosmetică, alergologie, pneumologie şi reumatologie. Totodată, pe zona de chirurgie, pacienţii au la dispoziţie specialişti în ortopedie – traumatologie, chirurgie generală, chirurgie estetică şi microchirurgie reconstructivă, neurochirurgie, ORL şi obstetrică – ginecologie pentru intervenţii minore.

Clinica dispune de un RMN şi de 6 ecografe moderne pentru investigaţii de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părţi moi, mamară şi axilară, vasculară Doppler şi de aparat locomotor.

De asemenea, cea mai nouă hyperclinică MedLife este prevăzută şi cu un cabinet de explorări funcţionale, în cadrul căruia pacienţii pot beneficia de investigaţii precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tensiunea arterială.

MedLife a lansat conceptul de „hyperclinică” în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Griviţa din Bucureşti, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni, care reuneşte sub acelaşi acoperiş investigaţii clinice şi paraclinici, de la analize de laborator şi servicii de imagistică până la consultaţii şi investigaţii medicale pentru toate specialităţile medicale.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în aproape 700 de locaţii proprii şi partenere, dintre care peste 230 de clinici şi hyperclinici, având cea mai extinsă reţea de unităţi medicale la nivel naţional.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.