MedLife anunţă semnarea unei noi tranzacţii şi cumpără 100% din pachetul de acţiuni al Life Med, furnizor de servicii medicale private la nivelul Municipiului Bucureşti, companie care va fi integrată sub reţeaua Sfânta Maria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sistemul Medical MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă semnarea achiziţiei pachetului de 100% al companiei Life Med. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, parte a grupului MedLife. Life Med este un furnizor de servicii medicale private la nivelul Municipiului Bucureşti, acoperind 24 de specialităţi: alergologie şi imunologie, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet şi boli de nutriţie, ecografie vasculară, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină de familie, medicină internă, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, reumatologie, urologie”, anunţă MedLife.

Compania oferă servicii complete de diagnostic si tratament de la consultaţii, investigaţii clinice până la analize de laborator pentru peste 130.000 de pacienţi anual. Cu o experienţă de peste 17 ani pe piaţa de servicii medicale private, Life Med a dezvoltat 2 clinici în Bucureşti: Clinica Timpuri Noi şi clinica Militari, cu laboratoare de analize medicale proprii.

Cifra de afaceri înregistrată în 2021 a fost de 9,2 milioane lei, în creştere cu 8% faţă de 2020 (8,6 milioane lei).

“Aşa cum menţionam la început de an, în 2022 va fi impulsionată şi dezvoltarea reţelei Sfânta Maria, al doilea brand parte din grup cu focus pe pacienţii care îşi doresc să acceseze în mod special servicii în regim CAS. Iată deja un prim pas spre consolidare, prin preluarea integrală a clinicii Life Med, o clinică cu servicii complete de diagnostic şi tratamente de top care prin sinergie cu reţeaua Sfânta Maria, va veni în sprijinul pacienţilor”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife Group.

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat în urmă cu 5 ani. Aceasta operează pe piaţa serviciilor medicale cu 50 de unităţi medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziţie şi a dezvoltărilor organice, după cum urmează: 12 clinici, în Bucureşti, Bacău, Galati, Măgurele şi Sibiu, 10 laboratoare, în Bucureşti, Brăila, Bacău, Galatişi Sibiu, precum şi peste 25 de puncte de recoltare. Totodată, Sfânta Maria este printre operatorii cu cea mai mare reţea proprie de medicină de familie. Achiziţionarea integrală a clinicii Life Med reprezintă cea de-a 37 achiziţie derulată până acum de grupul MedLife.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.