Reţeaua de clinici medicale Medicover şi laboratoarele şi centrele de recoltare Synevo au anunţat vineri o creştere de 20% a veniturilor din România în primele nouă luni ale anului, până la 66 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel global, Medicover a înregistrat în acest interval o creştere a veniturilor de 14,7% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la o valoare totală de 490,4 milioane euro. România este a treia piaţă ca pondere a veniturilor la nivel de grup, după Polonia şi Germania. 

”Dinamica pieţelor pe care activăm continuă să fie favorabilă pentru principalele noastre operaţiuni, cu o rată scăzută a şomajului, o bună dezvoltare economică şi cerere puternică pentru servicii medicale private. Continuăm să ne axăm pe accesibilitatea şi calitatea serviciilor pe care le oferim pentru a veni în întâmpinarea cererii din piaţă”, a declarat directorul general al Medicover, Fredrik Rågmark. 

Divizia de servicii medicale din România, prezentă prin spitalul şi clinicile Medicover, a înregistrat, după primele nouă luni ale anului, venituri totale de 26,6 milioane euro.

Totodată, divizia de servicii de diagnostic, prezentă prin reţeaua de laboratoare şi centre de recoltare Synevo, a înregistrat venituri totale de 39,4 milioane euro.

”Creşterea de 25% înregistrată de divizia de servicii medicale din România până la o valoare de 26,6 milioane euro arată că din ce în ce mai mulţi români îşi doresc să fie trataţi la cel mai înalt nivel medical. Creşterea vine într-o perioadă importantă pentru noi în care am reuşit sa ne extindem în două noi regiuni cheie si sa ne consolidăm poziţia în Bucureşti în urma finalizării a trei tranzacţii strategice”, a declarat director general Medicover România, Adrian Peake.

Reţeaua de clinici Medicover din România a crescut cu 50% până la 37 de unităţi ca urmare a tranzacţiilor finalizate în primele nouă luni ale anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.