Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) anunţă că a virat, miercuri, suma de 17.794.532,31 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 38 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 2.041.416,44 lei pentru 6 obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 15.753.115,87 lei pentru 32 de proiecte de investiţii. Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora sunt publice şi pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secţiunea Lucrări Publice, Programul naţional de dezvoltare locală, rubrica Obiectivele de investiţii, iar transferurile lunare sunt publicate în secţiunea Plăţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.