McDonald's reduce pachetele salariale pentru unii angajaţi, la nivel global, ca parte a unei restructurări care include disponibilizări şi închiderea unor birouri, a informat vineri Wall Street Journal, citând persoane familiare cu chestiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reuters a relatat luni că numărul de angajaţi corporativi pe care compania plănuia să-i concedieze în această săptămână va fi de ”ordinul sutelor”.

Lanţul de fast-food le-a oferit unor angajaţi şansa de a rămâne în companie cu reduceri ale pachetelor lor de compensaţii, inclusiv modificări ale funcţiilor şi beneficiilor, cum ar fi bonusuri şi granturi de capital, se arată în articolull WSJ.

Reducerile de locuri de muncă şi schimbările de la McDonald's afectează angajaţii din Statele Unite şi din străinătate, de la sediul companiei din Chicago şi din birourile sale din teritoriu, precum şi din cadrul departamentelor, inclusiv marketing şi operaţiuni.

McDonald's a refuzat să comenteze articolul.

Compania, care are peste 150.000 de angajaţi în birouri corporative şi alte birouri, precum şi în restaurante deţinute şi operate de companie, a declarat la începutul acestui an că revizuieşte nivelurile de personal corporative, anunţând, de asemenea, planurile de a anula sau ”de-prioritiza” unele iniţiative.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.