MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, a fost preluat de Novalpina Capital, care are un fond total de angajament de peste 1 miliard de euro şi o prezenţă puternică în Europa. Specialiştii estimează că tranzacţia este în jurul sumei de 250 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maxbet este lider de piaţă în industria jocurilor de noroc, cu 1.400 de angajaţi şi 117 locaţii în 15 localităţi. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul MaxBet România a avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

"MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, cu o cifră anuală de afaceri de peste 100 de milioane de euro, anunţă demararea unei etape de dezvoltare şi creştere accelerată ca urmare a finalizării procesului de achiziţie. În urma tranzacţiei, grupul MaxBet România va beneficia de expertiza şi experienţa Novalpina Capital, care are o prezenţă puternică în multiple domenii de activitate, cum ar fi healthcare, B2B, software şi jocuri de noroc", a informat compania.

În perioada următoare, MaxBet va trece printr-o perioadă de creştere accelerată, cu investiţii puternice în dezvoltarea companiei prin deschiderea de noi locaţii, inovări în zona digitală şi consolidarea poziţiei de lider.

"Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât şi digital. Această tranzacţie coincide cu noi investiţii care ne permit să continuăm să creştem. Apartenenţa la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic şi capital. Investiţiile nu se vor limita la deschiderea de noi locaţii, ci şi la crearea de valoare adăugată prin îmbunătăţirea experienţei clienţilor în sălile de jocuri MaxBet şi specializarea angajaţilor. Vorbim despre investiţii substanţiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil şi responsabil. Vom continua să fim atenţi şi să investim în succesul programelor desfăşurate de Asociaţia Joc Responsabil, concentrându-ne pe educaţie şi prevenirea dependenţei de jocurile de noroc. Suntem şi vom rămâne reperul industriei jocurilor de noroc. Satisfacţia clienţilor, operaţiunile sustenabile şi responsabilitatea vor rămâne o prioritate”, a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Înfiinţată în 2002, Maxbet România este lider de piaţă în industria de slot machines având 1.400 de angajaţi şi 117 locaţii în 15 oraşe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

"MaxBet, cu suportul şi sprijinul Novalpina Capital, îşi propune să contribuie direct la consolidarea şi maturizarea industriei de gambling, educarea clienţilor şi susţinerea proiectelor şi a valorilor Asociaţiei Joc Responsabil", anunţă compania.

MaxBet România a construit singurul heliport medical din Bucureşti, o investiţie de peste 1 milion de euro. În total, MaxBet a alocat proiectelor CSR peste 3,4 milioane de euro, cu focus pe medicina românească, respectiv îmbunătăţirea condiţiilor din sistemul medical. Compania va continua să implementeze proiecte inovatoare de responsabilitate socială şi să dezvolte noi proiecte ESG, cu accent pe conservarea naturii, considerarea relaţiilor umane şi guvernanţa corporativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.