Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de patru milioane de lei, au fost găsite în trei containere sosite din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Autorităţii Vamale Române au anunţat luni, că inspectorii vamali au verificat în portul Constanţa Sud Agigea trei containere sosite din China şi destinate unor firme din România şi Ucraina.  
 
“Ca urmare a controalelor, inspectorii vamali au descoperit peste 13 tone de bomboane, 5 tone de pahare din carton şi 3.000 lenjerii de pat susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci protejate la nivel internaţional”, au precizat reprezentanţii Autorităţii Vamale Române. 
 
Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 4.000.000 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.