Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că taxa de solidaritate propusă de UDMR şi susţinută de social-democraţi a rămas în discuţie în coaliţia de guvernare şi a adăugat că este posibil să nu fie nevoie de o astfel de taxă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Avem în continuare această discuţie, staţi să vedem cifrele bugetare, dar noi am prins în programul de guvernare foarte clar că vom vorbi anul viitor dacă se impun noi taxe sau nu. Oricum, orice taxă care hotărăşte coaliţia să fie prinsă şi modificat Codul fiscal are un termen de şase luni până intră în vigoare, conform legii”, a explicat Marcel Ciolacu, după şedinţa de miercuri a coaliţiei de la Parlament.
 
Chestionat dacă anul viitor va exista această taxă, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu ştiu. Este posibil să nu fie nevoie de o astfel de taxă”.
 
El a adăugat că este posibil să fie numiţi prefecţii săptămâna viitoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.