Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a comentat, luni seară, succesul programului de titluri de stat FIDELIS, apreciind că a fost doborât un nou record. ”Am fost atât de mulţi donatori, încât donarea se face acum cu programare”, a transmis ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un nou record doborât de donatorii-investitori. Donatorii-investitori nu încetează să ne surpindă. ”, a scris, luni seară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Acesta a reiterat cifrele transmise anterior de Ministerul Finanţelor.

”Chiar dacă am redus perioada de subscriere cu o săptămână, tot au depăşit numărul tuturor ediţiilor: 1.405 peraoane au donat sânge şi au profitat de cea mai bună ofertă la Fidelis. Suma investită de aceştia a fost de peste 135 milioane de lei.  Suma totală investită în a Programului FIDELIS din 2024 a fost de peste 1,796 miliarde de lei. Emisiunile în euro au fost cele mai accesate în cadrul acestei ediţii, cu un total de peste 190 milioane euro”, a mjai transmis ministrul.

Acesta a precizat că numărul donatorilor a ajuns la 53.701 în luna ianuarie 2024, comparativ cu 37.750 in luna ianuarie 2023.

”Am fost atât de mulţi donatori, încât donarea se face acum cu programare”, a mai scris ministrul de Facebook.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.