Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, afirmă, sâmbătă, că, în momentul în care a susţinut campania ”România are sânge de rocker, acum şi de investitor”, nu s-a gândit, totuşi, că această comunitate va creşte atât de repede. Investitorii care au donat sânge în acest an au salvat, însă, 10.000 de vieţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când am decis să susţin «România are sânge de rocker, acum şi de investitor», am făcut-o cu speranţa că vom oferi un motiv în plus pentru comunitate să se unească şi să facă o diferenţă reală în vieţile altora. Nu mă gândeam totuşi că această comunitate de donatori-investitori va deveni aşa puternică într-un timp atât de scurt”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Marcel Boloş.

Acesta afirmă că membrii comunităţii, ”în doar câteva luni au salvat peste 10.000 de vieţi”.

”Asta ne dă încredere că vorbim despre o campanie care va deveni subiect de discuţie regulat şi va primi recunoaşterea şi atenţia pe care o merită. Cum? Prin creşterea constantă a numărului de donatori-investitori”, a mai scris ministrul.

Acesta a oferit şi câteva motive pentru care investitorii ar trebui să se alăture campaniei:

  • vom continua să dăm donatorilor cea mai bună dobândă la titlurile de stat Fidelis;
  • pragul de subscriere va fi în continuare de zece ori mai mic;
  • posibilitatea de a vinde titlurile înainte de maturitate, primind dobândă aferentă perioadei de deţinere;
  • câştigurile cumulate din dobânzi şi profituri sunt şi rămân neimpozabile.

Ministerul Finanţelor anunţă că a treia ediţie a programului de titluri de stat Fidelis din 2023 a adus un număr record de donatori-investitori, depăşind ediţiile precedente. Astfel, peste 1.300 de persoane au beneficiat de tranşa special dedicată donatorilor de sânge cu cea mai mare dobândă oferită în cadrul acestei ediţii, de 7,25%.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.