Consiliul de Administraţie al producătorului de gaze Romgaz a decis, miercuri, numirea Manuelei Petronela Stan-Olteanu în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, arată un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este consilier în cadrul Ministerului Energiei şi a fost administrator special al Electrocentrale Bucureşti. A fost expert jurist la AVAS şi a lucrat ca şi consilier juridic la Ministerul Transporturilor şi fosta Autoritate Naţională pentru Turism.

În aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie, din: Comitetul de Audit, Comitetul de Nominalizare şi Remunerare şi Comitetul de Strategie.

Compania are o capitalizare de 12,29 miliarde lei şi 6.200 de angajaţi.

În anul 2018, producţia de gaze naturale a fost mai mare decât în anul 2017 (5,333 miliarde mc faţă de 5,158 miliarde mc).

Romgaz a avut anul trecut o cifră de afaceri de 5 miliarde lei şi un profit net de 1,36 miliarde lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.