Mall-urile îşi suspendă activitatea începând din această seară, de la ora 22:00, conform Ordonanţei Militare anunţate de ministrul de Interne Marcel Vela în cntextul măsurilor de prevenire infectării cu coronavirus.. De la aceeaşi oră, este suspendată şi activitatea cabinetelor stomatologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din această seară, ”se suspendă temporar activităţile de comercializare cu amănuntul, a produselor şi serviciilor, în centrele comerciale în care-şi desfăşoară activitatea mai mulţi operatori economici, cu excepţia vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice şi a serviciilor de curăţătorie”.

Tot începând din această seară, se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară. Prin excepţie, sunt permise intervenţiile stomatologice de urgenţă. Colegiul Medicilor Stomatologi a cerut Guvernului asigurarea accesului medicilor stomatologi la măsuri concrete de protecţie socială şi economică adecvate, ca urmare a acestei decizii.

De luni seară, de la ora 22:00, intră în vigoare şi restricţiile referitoare la deplasarea în afara domiciliului.

Dacă pentru perioada zilei autorităţile au făcut doar recomandări cu privire la deplasări, după ora 22:00, sunt impuse restricţii clare, iar pentru deplasări este necesară completarea unei declaraţii pe propria răspundere, iar în cazul persoanelor care merg la serviciu, este nevoie şi de o adeverinţă din partea angajatorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.