Magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni Bonami.ro a lannsat luna aceasta propriul serviciu de livrare, Curier Bonami, disponibil momentan doar în Bucureşti. Trendul din ultimul an şi jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propriul cămin, a crescut business-ul companiei, piaţa din România înregistrând o creştere de 40% în 2020, faţă de anul anterior şi de 20% în primele cinci luni din 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând din iunie, magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni oferă transportul pentru piesele de mobilier până în locuinţa clientului prin Curier Bonami. Serviciul premium este disponibil momentan doar în Bucureşti”, a anunţat compania.

În contextul pandemiei, magazinul online şi-a dezvoltat portofoliul de produse, ajungând la 50.000 de bucăţi, din care 25.000 disponibile în stoc, cu livrare imediată.

„Nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinţei clientului, ci şi  montajul, preluarea ambalajelor şi a piesei vechi de mobilier, dacă este cazul“, a declarat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei mărci de produse premium pentru grădină, Le Bonom. Aceasta urmează să fie consolidată în perioada următoare, cu o extindere a gamei şi în alte categorii de produse.

”Trendul din ultimul an şi jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propriul cămin, a favorizat magazinul online, piaţa din România înregistrând o creştere de 40% în 2020, faţă de anul anterior şi de 20% în primele cinci luni din 2021”, spun reprezentanţii companiei.

Bonami este membră a grupului Miton şi a fost înfiinţată în 2012 de Václav Štrup. Compania are acum 150 de angajaţi în birourile sale din Praga şi 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în 5 ţări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria şi România.Toate operaţiunile se desfăşoară din sediul companiei din Praga.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.