Lufthansa şi Air France-KLM sunt interesate de sloturile de decolare şi aterizare pe aeroportul Heathrow din Londra ale companiei aeriene regionale Flybe din Marea Britanie, care a dat faliment, potrivit ziarului britanic Telegraph, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi operatori aerieni au refuzat să comenteze.

The Telegraph a scris că cele două companii aeriene sunt în discuţii cu administratorii Flybe, care în urmă cu o săptămână şi-a încetat activitatea şi a intrat în insolvenţă pentru a doua oară în trei ani, toate zborurile fiind anulate şi 276 de lucrători disponibilizaţi.

Administratorii de la Interpath Advisory ar putea avea doar câteva zile să accepte o salvare care ar evita lichidarea afacerii, potrivit publicaţiei care citează surse din comunitatea financiară din Londra.

Lufthansa şi Air France-KLM sunt interesate de cele şapte perechi de sloturi Flybe pentru decolare şi aterizare la Heathrow şi cinci perechi pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, se arată în articol.

Cei doi operatori aerieni ar trebui să-şi asume multe dintre obligaţiile companiei aeriene falimentate, precum şi activele potenţial profitabile, a spus o sursă citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.