Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat că Ludwik Sobolewski a notificat vineri societatea cu privire la demisia sa din funcţia de director general al societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul de mandat i-a expirat lui Sobolewski în luna august, iar ulterior Marius-Alin Barbu a asigurat interimar conducerea BVB.

Bursa a anunţat la acea dată că deşi contractul de mandat a ajuns la final, cu toate acestea mandatul lui Sobolewski este încă în vigoare.

Ludwik Sobolewski a fost numit director general al BVB la începutul lunii iulie 2013 şi a preluat conducerea executivă la aproape două luni, în urma avizării pe 21 august 2013 de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Acesta a fost totodată preşedinte şi director general al bursei de la Varşovia, Polonia.

Sobolewski a condus bursa din Varşovia timp de şapte ani, în perioada 2006 - 2013, după ce anterior, între 1994 - 2006, a fost vicepreşedinte executiv al Depozitarului Central din Polonia.

El a a fost demis în ianuarie 2013 de la conducerea bursei de la Varşovia, în urma acuzaţiilor că s-a aflat în conflict de interese prin susţinerea finanţării unui film în care iubita sa de atunci urma să joace rolul principal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.