Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a avut vineri o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor. Subiectul principal de discuţie a fost identificarea de soluţii legislative pentru creşterea nivelului de creditare din economie şi facilitarea accesului companiilor şi persoanelor fizice la resurse financiar-bancare, pentru nevoile proprii de dezvoltare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Reprezentanţii sistemului bancar din România au apreciat evoluţiile pozitive din economie şi măsurile de stimulare a creditării pentru companii, de tipul IMM Invest, care au ajutat firmele, în perioada dificilă de la începutul pandemiei, oferind acces rapid la finanţarea de care aveau nevoie pentru investiţii şi capitalul de lucru. În cadrul discuţiilor, s-a stabilit organizarea de întâlniri periodice, pentru abordarea priorităţilor parlamentare şi a proiectelor de interes comun”, arată un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor. 

La întâlnire a participat o delegaţie formată din reprezentanţi ai principalelor instituţii bancare din România, condusă de Sergiu Oprescu, preşedintele Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.