Vicepreşedintele Curţii de Conturi Lucian Heiusş a afirmat, miercuri, după depunerea jurământului în funcţie că începe o nouă etapă, ”cu dorinţa de a fi o parte implicată în cadrul echipei profesioniste de la Curtea de Conturi”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi am depus jurământul în calitate de Vicepreşedinte al Curţi de Conturi a României, în fata Preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor.

În parcursul meu profesional am colaborat şi am muncit, o lungă perioadă, alături de colega mea, deputatul Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL -filiala Hunedoara”, a scris, miercuri, pe Facebook, Lucian Heiuş.

Acesta s-a referit la noua etapă din cariera sa: ”Încep astăzi o nouă etapă, cu dorinţa de a fi o parte implicată în cadrul echipei profesioniste de la Curtea de Conturi”.

Camera Deputaţilor şi Senatul au validat, marţi, în plen reunit, candidaţii pentru două funcţii de vicepreşedinţi şi şase consilieri ai Curţii de Conturi, votul fiind secret cu buletine de vot.

Ion Mocioalcă şi Lucian Heiuş sunt vicepreşedinţi ai Curţii de Conturi.

Durata mandatului unui vicepreşedinte şi a unui consilier la Curtea de Conturi este de 9 ani. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.