TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de software din România şi parte a companiei Logo Yazılım A.Ş, l-a numit pe Yusuf Önder Eren în funcţia de director general, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internaţional ale companiei, a anunţat marţi compania. Yusuf Önder Eren îl înlocuieşte pe Liviu Drăgan, cel care a fondat compania TotalSoft în anul 1994 şi pe care a condus-o în ultimii 23 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drăgan va continua să facă parte parte din organizaţie, în calitate de membru al consiliului de administraţie, a anunţat TotalSoft.

Yusuf Önder Eren, care preia conducerea operaţiunilor TotalSoft, are peste 40 de ani de experienţă în managementul afacerilor, ocupând anterior funcţii executive în mai multe companii internaţionale.

Acesta este membru în consiliul de administraţie al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum şi membru în consiliul de administraţie al Logo de şapte ani. Proiectele sale cuprind dezvoltarea şi extinderea pe noi pieţe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcţii şi retail.

“TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creştere şi extindere la nivel global şi suntem convinşi că sub conducerea lui Yusuf Önder Eren compania va înainta cu succes în noi segmente de piaţă, continuând să ofere cele mai bune produse şi servicii clienţilor săi existenţi şi potenţiali. Totodată, obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluţiile şi produsele inovatoare ale TotalSoft, precum Charisma şi soluţiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât şi în tehnologie”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ preşedintele consiliului de administraţie al Logo, compania care deţine TotalSoft.

Acesta afirmă că scopul companiei este să promoveze în continuare brand-ul Charisma şi să dezvolte soluţiile pentru industria financiară, pentru a le face cunoscute pe pieţele internaţionale.

Logo Yazılım A.Ş, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajaţi şi 800 de parteneri de afaceri, a achiziţionat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.

Înfiinţată în 1994, compania TotalSoft este unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală.

TotalSoft este unul dintre primii zece furnizori globali de soluţii software pentru industria de leasing.

În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialişti şi proiecte în 46 de ţări, pe patru continente.

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Logo este prezentă pe 45 de pieţe internaţionale şi deserveşte peste 85.000 de clienţi din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia, potrivit comunicatului. Logo este prima companie publică de IT din Turcia şi are o capitalizare de piaţă de peste 400 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.