Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management, care administrează în Bucureşti două hoteluri Hilton şi unul Courtyard by Marriott, a anunţat marţi că a numit-o pe Roxana Vişan (32 de ani) în funcţia de general manager al Moxy Bucharest Old Town, cel mai nou hotel din brandul Marriott din Capitală, care a presupus o investiţie de 12,5 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moxy Bucharest Old Town se va deschide pe 20 iulie.

”Apex Alliance Hotel Management a numit-o pe Roxana Vişan (32 de ani) în funcţia de căpitan al Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott care aduce un nou concept pe piaţa hotelurilor de lifestyle. Roxana va administra operaţiunile hotelului care se va deschide în luna iulie în Centrul Vechi, oferind 119 camere, întreaga echipă a Moxy fiind organizată ca un Echipaj condus de un căpitan, echivalentul unui general manager”, a informat compania.

Înainte de a se alătura echipajului Moxy, Roxana Vişan a condus Orhideea Residence & Spa (Bucureşti) şi Memento Hotels (din Grecia), având 8 ani de experienţă în industria ospitalităţii. La Moxy, ea va conduce o echipă formată din aproximativ 20 de persoane.

“Venim cu o abordare diferită şi le oferim oaspeţilor noştri nu doar cazare, ci o experienţă, încălcând regulile ospitalităţii tradiţionale. Moxy îţi oferă un spaţiu de joacă, nu o cameră pur şi simplu, în timp ce lobby-ul şi barul sunt perfecte pentru a petrece timp cu prietenii sau pentru a avea grijă de afaceri. Experienţa jucăuşă şi plină de energie de la Moxy, probabil cel mai curajos brand Marriott, este completată de servicii mobile inovatoare, cum ar fi utilizarea cheii digitale cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon sau pe smartwatch sau chat-ul online cu echipajul hotelului pentru întrebări şi solicitări. Este atât de simplu să spui <Siri, open the door>, pentru a intra în camera ta! Fără cheie, fără card de acces”, explică Roxana Vişan.

 Hotelul destinat nu doar turismului de vacanţă, ci şi celui de business.

Funcţiile angajaţilor hotelului sunt versatile, spune ea.

”Nu avem funcţiile pe care le găsiţi în mod obişnuit într-un hotel. De exemplu, recepţionistul nostru este şi barman, îţi face un cocktail în timp ce îţi face şi check-in. La Moxy, ne place să ne jucăm şi avem curajul de a fi diferiţi”, mai spune ea.

În Bucureşti, Apex Alliance mai administrează trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un total de 678 de camere în puncte strategice ale oraşului.

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan, un concept de tip boutique hotel pentru călătorul noii generaţii. Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuieşte Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® şi Starwood Preferred Guest® (SPG).

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea şi dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituţionali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în acelaşi timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare. Viziunea companiei este de a deveni cel mai mare operator hotelier independent din Europa Centrală şi de Est, obiectivul AAHM, în calitate de operator independent, fiind să asigure relaţia dintre investitorii / proprietarii de hoteluri care nu sunt hotelieri şi nu au experienţă şi cunoştinţe de administrare a hotelului zilnic şi lanţuri hoteliere internaţionale care furnizează mărci prin acordurile de franciză.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.