Primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că de joi seara se va putea circula pe prima porţiune din Drumul Expres Piteşti Craiova şi anume pe cea care ocoleşte oraşul Balş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din această seară se va putea circula pe prima porţiune din Drumul Expres Piteşti Craiova, mai precis pe cea care ocoleşte oraşul Balş. Sorin Grindeanu, premierul în mandatul căruia a început acest proiect, are şi şansa să îl finalizeze în calitate de ministru al Transporturilor”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, joi pe Facebook.

Ea a adăugat că a fost printre persoanele care a militat să existe şi în Oltenia o autostradă, acest drum expres fiind exact ca o autostradă, numai că îi lipseşte un metru pe banda de urgenţă.

„Am fost una dintre persoanele care a militat pentru a avea şi Oltenia o autostradă, pentru că acest Drum Expres este exact ca o autostradă doar că îi lipseşte un metru pe banda de urgenţă şi, faţă de studiul de fezabilitate din 2007, refăcut complet în 2017, la insistenţa mea, au apărut şi stâlpii de iluminat, exact ca la autostrăzile europene. Felicitări, UMB şi Sorin Grindeanu!”, a conchis Vasilescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.