Lensa.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de optică, a deschis joi cel de-al cincilea showroom din reţea, în Constanţa, iar investiţiile cumulate în cele cinci showroom-uri se apropie de 350.000 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lensa.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de optică, continuă planul de investiţii în magazine fizice şi deschide cel de-al cincilea showroom din reţea, în centrul oraşului Constanţa. Două cabinete de consultaţii oftalmologice şi aproximativ 600 de perechi de ochelari se găsesc în noul magazin de 115 metri pătraţi din Constanţa”, a anunţat compania într-un comunicat.

Lensa.ro se aşteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro din comerţul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro.

La începutul anului, Lensa.ro a inaugurat un magazin fizic la Timişoara şi unul la Iaşi. Investiţiile cumulate în cele cinci showroom-uri de optică Lensa din România se apropie de 350.000 euro.

"Am redeschis toate magazinele fizice. În această perioadă am observat că există o nevoie permanentă şi în creştere de corecţie a vederii şi de aceea am decis să continuăm planul iniţial de investiţii. Am deschis, pe 11 iunie, un nou showroom la Constanţa, la timp pentru sezonul estival. 574 de perechi de ochelari vor fi expuse în magazinul Lensa de pe Bulevardul Tomis", a declarat Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Şi la Constanţa, investiţia este asemănătoare cu cea făcută în magazinele deschise în Iaşi şi Timişoara, în jur de 50.000 euro. Magazinul expune produse ale brandurilor Polarizen, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hawkers, iar gama de lentile de vedere este de la furnizori precum Essilor, Hoya, Zeiss în portofoliu.

Lensa.ro este un brand românesc deţinut de antreprenorii Daniel Crăciun şi Florin Niţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.