Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat actul normativ pentru aprobarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului 81/2020 privind modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului 3/2015 pentru aprobarea schemelor de plăţi care se aplică în agricultură în perioada 2015-2020 şi pentru modificarea art .2 din Legea 36/1991 privind societăţile agricole şi alte forme de asociere în agricultură, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.3/2015, intervenţiile legislative vizând prelungirea termenului de încheiere şi depunere la APIA, pentru anul 2020, a tabelului centralizator, până la data limită de depunere a modificărilor la cererea unică de plată, în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Actul normativ a fost adopat pe 16 iunie 2020 de către Senat, în calitate de prim for sesizat, iar pe 24 februarie a fost votat decizional de Camera Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.