Lanţul de magazine de bijuterii de lux Teilor vizează investiţii de 27 de milioane de lei în acest an, alocat pentru deschiderea de noi locaţii şi îmbunătăţirea magazinelor existente, pe măsură ce compania îşi continuă expansiunea internaţională în Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teilor, lanţul de magazine de bijuterii de lux, cu prezenţă în regiunea Europei Centrale şi de Est, vizează investiţii de 27 de milioane de lei în 2022, pe măsură ce compania îşi continuă expansiunea internaţională în Europa. Capitalul va fi alocat pentru deschiderea de noi locaţii, îmbunătăţirea magazinelor existente, precum şi pentru investiţii ulterioare în ceea ce priveşte experienţa omnichannel a clienţilor”, anunţă compania.

De la începutul anului, Teilor a inaugurat trei noi magazine în România – în Colosseum Mall din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi şi Piatra Neamţ Shopping City. De asemenea, compania a deschis un al patrulea magazin în Polonia – în centrul comercial Posnania din Poznan.

Până la finalul anului, Teilor vizează inaugurarea a altor cinci magazine noi, dintre care trei în Polonia şi câte unul în Ungaria şi Cehia.

„Pentru Teilor, prima jumătate a anului 2022 înseamnă investiţii continue în dezvoltarea reţelei noastre, în capitalul uman, în digitalizare şi, nu în ultimul rând, în creşterea gradului de notorietate a brandului, în special pe pieţele externe. Ne aşteptăm ca aceste investiţii, care au la bază strategia iniţiată în anul 2021, să înceapă să genereze rezultate la sfârşitul anului 2023. Pe pieţele externe, în Polonia, Bulgaria, Ungaria şi, în curând, în Cehia, continuăm să dezvoltăm notorietatea brandului prin glocalizare – adaptăm campaniile şi portofoliul de produse pentru fiecare ţară în care Teilor există sau se lansează. Pe măsură ce continuăm expansiunea internaţională, estimăm că în Bulgaria vom atinge pragul operaţional de rentabilitate în al treilea trimestru al anului 2022, cu un an mai devreme decât am estimat iniţial, validând, astfel, planul nostru de dezvoltare a afacerii pentru care am atras capital de la investitorii BVB,” a declarat Willy Dicu, CEO al Teilor.

În august 2022, Teilor îşi va inaugura magazinul emblematic din Praga, în centrul comercial Westfield Chodov. Alte locaţii în care Teilor va deschide magazine în 2022 includ centrele comerciale din Polonia, Stary Browar din Poznan, Wroclavia din Wroclaw, Silesia City Center din Katowice, precum şi centrul comercial Arena din Budapesta, Ungaria. Pe măsură ce reţeaua de magazine internaţionale se extinde, activitatea Teilor din următoarele luni se va axa pe creşterea notorietăţii brandului în Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia, precum şi extinderea bazei de clienţi şi a traficului din magazine prin campanii dedicate.

În 2021, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de 231,5 milioane de lei, în creştere cu 65% faţă de o cifră de afaceri de 140,4 milioane de lei înregistrată în 2020. Creşterea vânzărilor a fost determinată, în principal, de o cerere tot mai ridicată pentru bijuteriile de înaltă calitate şi de vânzările crescute la categoria inelelor de logodnă. Din punct de vedere istoric, TEILOR a generat mai mult de un sfert din vânzările sale anuale în perioada iulie-septembrie, ca urmare a creşterii numărului de cereri în căsătorie în perioada verii. În acest an, este de aşteptat ca această tendinţă să continue pe fondul ridicării restricţiilor COVID-19.

Până la sfârşitul anului 2022, reţeaua Teilor va ajunge la 62 de magazine, dintre care 47 de magazine în România şi 15 magazine internaţionale, în Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia. Pe lângă magazinele fizice, Teilor operează, în prezent, cinci platforme online – teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg şi teilor.pl.

Teilor este un lanţ internaţional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiţie de 24 de ani şi este prezent în România, Polonia, Ungaria şi Bulgaria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.