Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a aprobat tranzacţia prin care lanţul de farmacii Pharma Life Med, din Grupul MedLife, preia grupul de societăţi CED Pharma, Monix Farm şi Leti-Farm 2000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care PharmaLife Med SRL preia grupul de societăţi CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 Pharma Life Med SRL, membră a Grupului Med Life, este activă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanţ propriu de farmacii comunitare localizate atât în Municipiul Bucureşti, cât şi la nivel naţional.

Grupul societăţilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL desfăşoară, în principal, activităţi pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În urma acestei tranzacţii, PharmaLife Med SRL va achiziţiona şase farmacii comunitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.