JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, a anunţat luni că inaugurează pe 5 decembrie cel de-al 81-lea magazin din ţară în Baloteşti, fără a preciza valoarea investiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

JYSK Baloteşti are o suprafaţă totală de 1.300 mp.

“Noul magazin are o amplasare foarte bună, în nordul Capitalei, o zonă în care ne doream să fim prezenţi şi în care ne bucurăm că am găsit un spaţiu potrivit. Vom sărbători deschiderea magazinului cu o săptămână de oferte foarte bune la peste 1.000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele şi decoraţiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

JYSK Baloteşti îşi deschide porţile joi, 5 decembrie, de la ora 08.00, iar primii 150 de clienţi care vor achiziţiona produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de raţă. După ziua deschiderii, magazinul va funcţiona de luni până duminică între orele 09.00 – 21.00. 

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.800 de magazine.

Deţinută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din ţară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de graniţele ţării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. 

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 80 de magazine.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.