Retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK România a anunţat, marţi, că va deschide joi cel de-al 75-lea magazin din ţară, în localitatea Huşi, şi vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinul JYSK Huşi are o suprafaţă totală de 1.050 mp, arată compania într-un comunicat, fără a preciza valoarea investiţiei.

”Expansiunea face parte din ADN-ul JYSK, iar fiecare deschidere ne aduce mai aproape de obiectivul pe care îl avem în România, de a ajunge la 135 de unităţi în următorii ani. JYSK Huşi va fi cel de-al doilea magazin pe care îl avem în judeţ, unde suntem prezenţi din 2017, când am inaugurat un magazin în Vaslui”, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.

Grupul desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.700 de magazine. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 75 de magazine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.