Angajaţii Apple au apelat de mai multe ori la serviciile medicale de urgenţă, de la începutul anului până în prezent, după ce s-au lovit în pereţii de sticlă de la noul sediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inaugurat cu fast în 2017, noul sediu Apple şi-a primit cei mai mulţi angajaţi abia la începutul acestui an. În scurta perioadă scursă, s-au înregistrat mai multe incidente care au necesitat chemarea ambulanţelor.

Noul sediu al gigantului american, care are un design asemănat de mulţi cu un OZN, foloseşte foarte multă sticlă, mulţi pereţi ai noului Apple Park fiind, de fapt, construiţi din sticlă.

Din această cauză, de la începutul anului mai mulţi angajaţi Apple s-au accidentat pentru că au intrat pur şi simplu în pereţii de sticlă ai clădirilor care compun noul campus al companiei americane.

Ambulanţa a fost chemată de mai multe ori, iar unii dintre angajaţi au fost trataţi pentru tăieturi minore la nivelul capului, însă, din fericire, în niciunul din cazuri nu a fost necesară spitalizarea.

La început, angajaţii au marcat cu postit-uri pereţii din sticlă pentru ca aceştia să fie observaţi mai uşor, însă administratorii le-au dat jos pentru că ar fi stricat designul arhitectural.

Apple ar putea fi dată în judecată pe baza legislaţiei din California, care prevede că angajatorul trebuie să prevină lovirea de pereţi de sticlă prin montarea de bariere sau marcaje speciale.

Deşi unii ar putea da vina pe faptul că angajaţii nu văd pereţii din sticlă pentru că merg cu ochii lipiţi de ecranul iPhone-ului, compania americană are, de fapt, un istoric din acest punct de vedere. În 2012, o femeie a dat în judecată Apple pentru că s-a lovit de o uşă din sticlă a unui magazin Apple şi şi-a spart nasul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.