Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat vineri că nu ştie cine va prelua şefia ministerului, însă a sugerat că noul ministru ar putea fi membru al PSD. Surse oficiale au declarat, tot vineri, pentru News.ro că unul dintre favoriţii, în cadrul PSD, pentru preluarea portofoliului Agriculturii este Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Irimescu a sugerat că noul ministru al Agriculturii va veni din partea PSD, chiar dacă s-a ferit să spună vreun nume. 

"Nu am idee de niciun fel. Ştiu că domnul Dragnea a spus la un moment dat că va fi cineva din PSD", a spus Irimescu, la conferinţa de presă de bilanţ la conducerea Ministerului Agriculturii. 

Surse oficiale au declarat, pentru News.ro, că favorit  în cadrul PSD pentru a prelua portofoliul Agriculturii este  Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, considerat un apropiat al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Totuşi, şi ALDE doreşte să obţină postul de ministru al Agriculturii pentru Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii şi fost preşedinte al Partidului Conservator, în prezent co-preşedinte al ALDE şi deputat de Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.