Ion Vasile a fost numit vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), având rang de subsecretar de stat, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Dorin Corcheş a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al AFM, potrivit unei decizii a prim-ministrului.

Dorin Corcheş a fost numit vicepreşedinte al Administraţiei Fondului de Mediu în septembrie 2017, după un scurt mandat de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

În plus, Emilia Gane a fost numită în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, precum şi pentru Curtea de Justiţie a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Decizia a fost publicată marţi în Monitorul Oficial.

 


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.