Investitorii care au realizat proiectul Platinia, format dintr-un ansamblu rezidenţial cu 187 de apartamente şi o galerie comercială, au anunţat, într-o conferinţă de presă, că investiţia de peste 25 de milioane de euro, situată în centrul municipiului Cluj-Napoca, va fi inaugurată sâmbătă dimineaţă. În incinta galeriei comerciale va funcţiona şi primul supermarket Mega Image din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galeria comercială va găzdui, printre alte branduri, primul magazin Mega Image din Cluj, dar şi un ansamblu rezidenţial cu 187 de apartamente, toate deja vândute viitorilor locatari.

“Ne bucurăm să anunţăm deschiderea oficială a celui mai nou centru comercial din România, după o investiţie de peste 25 de milioane de euro în proiectul Platinia, ce cuprinde alături de galeria comercială, un ansamblu rezidenţial ocupat deja în proporţie de 100% şi un aparthotel exclusivist. Estimăm că în primul an 3 milioane de vizitatori îşi vor face cumpărăturile în cadrul Platinia Shopping Center”, a declarat omul de afaceri Vasile Puşcaş, dezvoltatorul acestui proiect imobiliar.

Ansamblul rezidenţial are 187 de apartamente de diferite dimensiuni, media preţurilor fiind de aproximativ 1.500 de euro/metru pătrat. De asemenea, ansamblul rezidenţial dispune de o parcare pe două niveluri, cu 535 de locuri, iar în zonă a fost construită şi o stradă care leagă Calea Mănăştur de străzile din zona Sălii Polivalente.

Platinia Shopping Center are o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi, care vor fi ocupaţi de magazinele a 50 de retaileri, centrul comercial fiind închiriat în proporţie de 80%. La Platinia vor putea fi găsite branduri binecunoscute de fashion şi beauty, dar şi magazine cu articole sportive, încălţăminte, electrocasnice, librărie, papetărie, jucării, agenţie de turism, farmacie etc.

Centrul comercial Platinia Shopping Center  găzduieşte, de asemenea, un salon de cosmetică şi coafor, un cazinou şi o sală de fitness dotată cu cele mai moderne aparate existente pe piaţă şi saună, reprezentanţii Platinia explicând că în viitor, cei care deţin apartamente la Platinia vor putea beneficia de reduceri şi vouchere în mall.

Retailerii şi furnizorii de servicii care au ales Platinia Shopping Center sunt: H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărtureşti, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino,  Iqos Place, Z Tour, Reartu’ Calzature e pelletteria şi  Gett’s Colour Bar.

În plus, vizitatorii îşi vor putea face cumpărăturile la primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca, aflat tot în cadrul Platinia Shopping Center. În incintă va funcţiona şi Platinia Market, care va avea o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi va funcţiona ca o piaţă în care producători autohtoni îşi vor putea comercializa marfa.

În weekend-ul inaugural, 8-9 aprilie, vizitatorii vor avea parte de o zi dedicată artei urbane, care să susţină sloganul Platinia - “Shoppingul poate fi o artă”. Astfel, vizitatorii vor putea admira statui vivante, asista la show-uri de artbending, de lasere, dar şi o trupă de stomp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.