Evering, un startup japonez FinTech în ascensiune, a lansat inelul NFC, care oferă consumatorilor japonezi posibilitatea plăţilor fără contact. Thales va oferi securitate încorporată şi tehnologie contactless, dar şi servicii de personalizare a plăţilor pentru tranzacţii sigure cu inelul inteligent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnologia contactless pentru efectuarea de plăţi reprezintă un plus de confort pentru consumatori, în întreaga lume, mai ales în aceste vremuri de pandemie. Cu experienţă în furnizarea de produse de plată sigure băncilor şi altor instituţii financiare, Thales e parte şi din industria dispozitivelor inteligente wearable în Japonia. Inelul Evering permite plăţi fără contact şi se înscrie în conceptul 'Mai puţin înseamnă mai inteligent'. Inelul impermeabil fabricat din ceramică facilitează plăţi fără numerar şi fără contact atunci când este apropiat de terminalul de plată. Inelul nu are baterii, nu necesită încărcare şi este un produs care îmbină perfect moda cu tehnologia”, anunţă compania.

Thales va furniza atât cipul securizat încorporat şi sistemul de operare, cât şi servicii de personalizare a cardului pentru dispozitiv. Evering va fi emitentul cardului de plată, permiţând tranzacţii contactless rapide şi sigure cu acest inel. Datele de plată încorporate în inel vor fi conectate direct cu conturile bancare ale clienţilor.

Toate procesele de integrare şi personalizare a datelor pentru inele vor fi întreprinse de echipe dedicate Thales din Asia, în colaborare strânsă cu Evering, pentru a răspunde în orice moment nevoilor utilizatorilor finali.

„Consumatorii din Japonia ştiu că tranzacţiile electronice fără contact sunt viitorul, iar tendinţa a fost accelerată de pandemie. Combinând estetica cu funcţionalitatea şi, cel mai important, cu securitatea, Evering poate fi soluţia pentru o societate japoneză fără numerar. Am decis să colaborăm cu Thales datorită experienţei lor dovedite în tehnologiile de securitate şi criptare. Prin acest parteneriat, îi asigurăm pe clienţii noştri că tranzacţiile lor financiare rămân în siguranţă şi că inelul este echipat cu tehnologie certificată la standarde internaţionale”, a subliniat Takeshi Kawada, CEO Evering.

Thales este un lider global în tehnologii avansate care investeşte în inovare digitală - conectivitate, Big Data, Inteligenţă Artificială, securitate cibernetică şi tehnologie cuantică. Thales are 81.000 de angajaţi în 68 de ţări. În 2020, Grupul a generat vânzări de 17 miliarde de euro.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.