Industria de produse high luxury din SUA generează anual venituri de peste 60 miliarde dolari, potrivit unui studiu efectuat de National Mail Order Association, arată un comunicat transmis sâmbătă de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, care anunţă că producători români de îmbrăcăminte vor participa, în perioada 4-10 august, la o misiune economică de promovare a industriilor creative şi a exporturilor de produse de lux, cu valoare adăugată mare, în Atlanta, SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conform unui studiu efectuat de National Mail Order Association, industria de produse high luxury din SUA generează anual venituri de peste 60 miliarde dolari, iar conform Strategiei Naţionale de Export, România susţine cu prioritate exporturile către ţările non-UE şi, cu precădere, exporturile pe piaţa SUA”, se arată în comunicatul transmis News.ro.

Şapte companii din industria fashion vor pleca în America, unde vor participa la târgul World of Prom AmericasMart şi îşi vor expune ”produsele inovative, realizate din materiale de calitate, cu un design adaptat cerinţelor şi exigentelor pieţei SUA”.

Tododată, companiile româneşti vor purta discuţii B2B cu cele mai mari companii din industrie la nivel mondial într-un spaţiu de 100 mp special amenajat pentru acest lucru.

Aceasta este prima participare a unor companii româneşti la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul industriei de fashion din SUA şi Canada. Companiile sunt: Lavan Trendsetter, C.B. Fashion Stil, Negrau Creative Group Corporation, Kiki Lou Design, Nava Bride, Surface Anatomy şi Hilux Fashion, care vor putea dezvolta colaborări pe piaţa din SUA.

Misiunea economică din Atlanta, SUA, este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în parteneriat cu Asociaţia Romanian Creative Fashion (ARCF), şi are prevăzut un buget de 348.837 lei fără TVA.

Aflat la cea de-a 28-a ediţie, târgul organizat la AmericasMart va găzdui aproximativ 400 de branduri internaţionale şi peste 25.000 de achizitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.