Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au reţinut 5.400 perechi încălţăminte de damă susceptibilă de a fi contrafăcută. Încălţămintea are o valoare totală de aproximativ 2.200.000 lei şi a fost descoperită într-un container sosit din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 14 februarie 2024, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina”, a transmis, joi, Autoritatea Vamală Română.

Instituţia a precizat că inspectorii vamali au descoperit 5.400 perechi încălţăminte de damă marca SKECHERS, susceptibile de a fi contrafăcute.

”Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 2.200.000 lei. În conformitate cu reglementările Uniunii Europene privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile de a fi contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.