Unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, Immofinanz, a anunţat, joi, că a finalizat vânzarea fostei plaftorme industriale Ventilatorul, cu o suprafaţă totală de aproximativ 53.000 mp, către One United Properties.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Country Manager Operations Romania, Immofinanz, Fulga Dinu, a subliniat că strategia companiei are inclusă şi vânzarea proprietăţilor care nu se încadreaza în portofoliul de bază.

“Ne concentrăm pe dezvoltarea portofoliului de birouri şi retail, prin urmare am inclus în strategia noastra vânzarea proprietăţilor care nu se încadreaza în portofoliul nostru de bază. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltării proiectelor rezidenţiale, astfel încât a fost inclus în procesul de vânzare, iar tranzacţia a fost încheiată cu One United Properties”, a declarat Fulga Dinu.

Cu un portofoliu de peste 800 milioane de euro, România face parte din pieţele de bază ale Immofinanz.

Volumul total de active fixe în valoare de 619,5 millione de euro se împarte în 9 clădiri de birouri (13,8% din portofoliul total de birouri) şi 6 proprietăţi de retail (22% din portofoliul total de retail).

În august, Immofinanz a anunţat că a înregistrat, la nivel de grup, un avans de 3,5% al veniturilor din chirii în primul semestru, până la 119 milioane de euro, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.