Distrigaz Sud Reţele anunţă, joi, sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localităţile Tunari şi Dimieni, din judeţul Ilfov, ca urmare a unei avarii produse de o firmă care realiza lucrări de canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a avariei produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către un terţ ce efectua o lucrare de intervenţie în reţeaua de canalizare din Strada Mihai Eminescu, din localitatea Tunari, judeţul Ilfov, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 13 octombrie 2022, începând cu ora 15:20”, a transmis, joi, Distrigaz Sud Reţele, într-un comunicat de presă.  

 În urma acestei opriri, sunt afectaţi 1.115 de clienţi casnici şi non-casnici din localităţile Tunari şi Dimieni aflaţi pe străzile: Balta Pasărea, Calimachi, Caragiale I.L., Ion Creanga, Mihai Eminescu, Geneva, Ioan Slavici, Ion Creangă, Vasile Lupu, Madrid, Murgului, Nichita Stănescu, Orientului, Camil Petrescu, Roma, Stejari, Tudor Arghezi, Tunari, Viena, Washington, 22 Decembrie, Aviaţiei, Florilor, Fundătura Pietrosu, Islazului, Ocolului, Pietrosu, Reconstrucţiei, Straja, Tunari - Baloteşti şi Vulcana. 

”Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de astăzi, până în orele 21:30. După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a mai transmis compania.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.