Bucureştiul va fi din nou, peste două săptămâni, locul în care companiile globale din domeniul digital, începând cu Google si Facebook, vor veni să prezinte la Interactive Central and Eastern Europe Festival - ICEEfest ultimele noutăţi în domeniu pentru toate pieţele din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În opinia lui Dragoş Stanca, fondatorul festivalului care anul acesta împlineste 5 ani, există mai multe argumente pentru care participarea la ICEEfest merită luată serios în considerare.

Unul este acela că evenimentul are loc în Bucureşti, participanţii putând economisi sume importante pe care altfel le-ar cheltui la festivaluri similar din Europa.

“Informaţia corectă, obţinută la timp, poate face diferenţa dintre a avea sau nu un job mâine, ca individ, sau de a mai fi sau nu relevant, ca si model de business, ca si companie”, consideră Stanca, precizând că la ICEEfest, în doar două zile de training intensiv, respectiv 9 si 10 iunie, pot fi văzuţi peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale, dar şi de la playeri importanţi în regiune.

 

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din Europa de Est. În agenda evenimentului se regăseşte o listă importantă de companii şi produse: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery.

Anul acesta, ICEEfest s-a extins şi spre domenii de o importanţă majoră: ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical tradiţional, cu ajutorul tehnologiei. ICEE Startups, util pentru a găsi energie, inspiratie sau chiar bani pentru o idee  de business, are o zonă dedicată şi un bilet separat, cu doar 30 de euro.

“Toată experienţa de învăţare si networking de la ICEEfest e facilitată de umor, muzică şi distracţie: expoziţia de gadgeturi, showurile de stand-up comedy, concertele live,  scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground", precizează organizatorii, referindu-se la Fun Area.

ICEEfest a lansat, în premieră, un pachet deschis companiilor. ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţi sau parteneri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.