High-Tech Systems & Software (HTSS), producător şi furnizor de soluţii software şi infrastructură hardware de business, a anunţat luni, pentru anul 2017, o creştere cu 40% a afacerilor faţă de anul 2016, realizând o cifră de afaceri de 14,5 milioane de euro şi un portofoliu de peste 1000 de clienţi din România, Bulgaria, Franţa, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Slovacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avansul a venit pe fondul dezvoltării de soluţii software şi furnizării de soluţii integrate hardware adaptate nevoilor pieţei naţionale şi internaţionale şi atragerii de noi clienţi din domeniile retail, banking şi asigurări, utilităţi, industrie, logistică şi financiar, potrivit companiei. Totodată, la creşterea organică a companiei a contribuit şi suita de aplicaţii software ce reprezintă brandul DataKlas (suita ERP), ale cărui drepturi de autor aparţin HTSS, potrivit companiei.

”În 2017 am investit foarte mult în dezvoltarea serviciilor şi soluţiilor pe care le oferim clienţilor, dar mai ales în siguranţa datelor acestora. Departamentul intern de cercetare şi dezvoltare produce acum soluţii inovative tehnologic, cu aplicabilitate practică imediată în domeniul inteligenţei artificiale şi machine learning, aceasta reprezentând noua direcţie pe care am început să concepem suita de produse software HTSS”, a declarat director general HTSS, Bogdan Dumitrescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Compania şi-a consolidat echipa de management prin atragerea lui Ovidiu Seceleanu, care a ocupat în trecut poziţia de Sales Director România & Republica Moldova în cadrul Bitdefender.

”Ne dorim ca aplicaţia DataKlas să fie implementată de către un număr cât mai mare de utilizatori la nivel naţional şi internaţional şi, în acest sens, am consolidat relaţiile cu partenerii strategici, lideri mondiali în domeniul tehnologiei. Parteneriatele cu Hewlett Packard Enterprise (HPE), Dell EMC, WMware, Microsoft şi Lenovo au asigurat poziţionarea companiei în topul celor mai importanţi furnizori de soluţii informatice din piaţa românească şi reprezintă garanţia furnizării unui pachet integrat de aplicaţii software şi tehnologii inovative ce răspund celor mai exigente solicitări”, a spus Bogdan Dumitrescu.

Anul 2018 aduce importante schimbări în privinţa modului în care companiile îşi desfăşoară activitatea, potrivit HTSS. Cu amenzi până la 4% din cifra de afaceri, noua legislaţie în materie de protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul GDPR) pune în gardă întregul mediu de business.

HTSS, cu ajutorul partenerului FIDASmart, a anunţat că a întreprins demersurile necesare pentru conformarea la cerinţele GDPR, dar şi pentru dezvoltarea şi furnizarea soluţiilor informatice şi serviciilor oferite clienţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.