Un hotel de 4 stele este construit în locul fostului Palat Adevărul din centrul Capitalei, în care au fost cele mai importante ziare româneşti interbelice. Beneficiar este compania Fastigo, deţinută de Paul şi Alexandra Pătuleanu. Clădirea are cinci etaje, iar proiectant este un birou de arhitectura implicat în realizarea celebrelor turnuri Petronas din Kuala Lumpur, relatează Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Palatul Adevărul, în care au fost cele mai importante ziare româneşti din perioada interbelică, a fost demolat în prima parte a anului trecut, iar acum compania de construcţii Kesz lucrează la realizarea unui hotel de 4 stele, al cărui beneficiar este compania Fastigo, deţinută de Paul şi Alexandra Pătuleanu.

Dezvoltarea este pe un teren cu o suprafaţă de 1.790 de metri pătraţi, relatează Profit.ro.

Familia Pătuleanu a angajat pentru proiectare biroul de arhitectură al lui Vlad Simionescu, care a fost implicat în proiectul celebrelor turnuri Petronas din Kuala Lumpur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.