Unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, Hornbach, a anunţat, luni, că în maximum doi ani, în completarea ofertei existente, peste 30.000 dintre produsele aflate în portofoliul companiei se vor putea cumpăra exclusiv online, în contextul creşterii constante a segmentului destinat comercializării online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, în magazinul online sunt listate peste 40.000 de articole, potrivit companiei.

”Una dintre schimbările majore din ultima perioadă în ceea ce priveşte comportamentul de achiziţie al clienţilor o reprezintă orientarea şi către cumpărăturile online. Pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor clienţilor noştri, Hornbach se adaptează anticipat acestor tendinţe prin strategia asumată de creştere accelerată a platformei online. Totodată, creşterea puternică a sortimentului de produse disponibile exclusiv online se datorează şi posibilităţii livrării produselor direct de la partenerii locali şi internaţionali ai reţelei Hornbach“, a declarat directorul general al Hornbach România, Mugurel-Horia Rusu.

În prezent, magazinul online are listate peste 65% dintre produsele disponibile în magazinul fizic, iar peste 2.000 de produse se regăsesc exclusiv pe platforma online. Conform reprezentanţilor retailerului, în decursul anului 2019 magazinul online va depăşi ca număr articolele existente în magazinele fizice, datorită majorării sortimentelor listate exclusiv online.

”În oferta magazinului online Hornbach, sunt adăugate zilnic articole noi, reunite în 12 categorii diferite, volumul acestora ajungând la mii de introduceri pe lună. În prezent, sunt disponibile online peste 40.000 de produse, de la 27.000 câte existau la data de 23 ianuarie 2018, când a fost lansat magazinul. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile în stoc, iar livrarea lor se efectuează în termen de 2-5 zile de la comandă, atât B2C, cât şi B2B, oriunde în ţară”, se arată în comunicat.

O funcţionalitate pentru clienţii care doresc să cumpere online este planificatorul de spaţiu interior de pe platforma online, actualizat de câteva săptămâni cu o extensie a spaţiului exterior. În cazul celui pentru interior, clienţii au posibilitatea de a-şi alege virtual pardoseala (laminată, parchet, vinil), vopseaua lavabilă sau tapetul, iar la planificatorul exterior se pot alege uşile de exterior, tencuielile de soclu sau de faţadă etc., potrivit companiei. După selecţie, clienţii pot comanda produsele online sau pot merge cu lista de produse în magazine pentru a le vizualiza şi cumpăra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.